Ετήσιο Συνέδριο ΟΠΑΜ

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Την Τρίτη, 24 Μαΐου 2011, έγινε το ετήσιο συνέδριο της Ομοσπονδίας σε αίθουσα ξενοδοχείου πλησίον των γραφείων της Ομοσπονδίας.

Οι σύνεδροι υπερψήφισαν ομόφωνα για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού της προηγούμενης χρονιάς και του προϋπολογισμού για το έτος 2011.

Επίσης υπερψήφισαν κατά πλειοψηφία (70%) τον Διοικητικό απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπερδωδεκάμηνη χρήση του 2010.

Στο συνέδριο μας δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε το συνάδελφο και παλιό μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΜ, τον Κώστα Δούσλατζη για τη συνεισφορά του στο συνδικαλισμό του χώρου μας. Ο Κώστας, χειροκροτήθηκε όχι μόνο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Ομοσπονδία σαν Ταμίας αλλά και για την αγωνιστικότητά του, την σοβαρή στάση του και τη βοήθεια που παρείχε πάντα στα νεότερα μέλη του ΔΣ μας.

Ο Κώστας συνταξιοδοτείται αλλά θα συνεχίσει να ασχολείται με τον κλάδο, όπως και άλλοι πρώην συνδικαλιστές μας.

Εκτός από την ψηφοφορία, έγινε μία παρουσίαση των δράσεων της Ομοσπονδίας τον τελευταίο χρόνο, και συζητήθηκαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος όπως οι ανακατατάξεις στα εργασιακά θέματα, η απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος , το οικονομικό πρόβλημα , το μνημόνιο και οι στόχοι της Ομοσπονδίας για την επόμενη χρονιά.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να σας μεταφέρουν οι εκπρόσωποί σας.

Για τη Διοίκηση

Χρήστος Καραγιάννης – Πρόεδρος

Παναγιώτης Σαμαράς – Γεν. Γραμματέας

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Διάφορα, Δράσεις, Νέα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.