Ανακοίνωση για κάρτες απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ

Σχετικά με το θέμα των μηνιαίων και ετησίων καρτών ΜΜΜ από και προς το αεροδρόμιο, η Ομοσπονδία εξέδωσε στις 22 Μαρτίου 2011 την κάτωθι ανακοινωση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

(Ο.Π.Α.Μ.)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στη σηµερινή συνάντηση που είχαµε µε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύµβουλο του ΟΑΣΑ, ενηµερωθήκαµε πως η Διοίκηση του Οργανισµού έκανε δεκτό το µακροχρόνιο αίτηµα της Οµοσπονδίας µας για την επέκταση της ισχύος των µηνιαίων και ετησίων καρτών απεριορίστων διαδροµών στο τµήµα της διαδροµής του ΜΕΤΡΟ από και προς το αεροδρόµιο.

Έτσι, µε την κάρτα των 45 και 450 Ευρώ, µηνιαίως και ετησίως αντίστοιχα, όλοι οι εργαζόµενοι στο Αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος που είναι κάτοχοι της κάρτας Αεροδροµίου που εκδίδει ο Διεθνής Αερολιµένας Αθηνών, θα µπορούν στο εξής να µετακινηθούν και στο τµήµα διαδροµής του ΜΕΤΡΟ µεταξύ Κορωπίου και Αεροδροµίου.

Για πρώτη φορά από τη λειτουργία του ΜΕΤΡΟ στο Αεροδρόµιο, η ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και η Διοίκηση του ΟΑΣΑ ανταποκρίνονται σε ένα πάγιο αίτηµα που η Οµοσπονδία µας διεκδικούσε εδώ και χρόνια δείχνοντας ευαισθησία στις ανάγκες των εργαζοµένων στο Αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος.

Για να πετύχουµε το στόχο µας χρειάστηκε να στείλουµε πολλές επιστολές προς τους αρµόδιους υπηρεσιακούς φορείς, αλλά και προς τις πολιτικές ηγεσίες των αρµόδιων Υπουργείων.

Έγιναν πολλές συναντήσεις µε Προέδρους, Υπουργούς και παρεµβάσεις στη Βουλή των Ελλήνων µε συγκεκριµένες επερωτήσεις Βουλευτών.

Ιδιαίτερη σηµασία στην επίτευξη του στόχου είχε και η παράλληλη παρέµβαση που έγινε από τη Διοίκηση της Εταιρείας Αεροδροµίου προς την ίδια κατεύθυνση, την οποία και ευχαριστούµε για τη βοήθειά της.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Για ακόµη µία φορά αποδεικνύεται ότι ο µόνος τρόπος για να πετύχουµε αποτελέσµατα είναι η συνεχής προσπάθεια και ο διάλογος µε χρήση τεκµηριωµένων επιχειρηµάτων.

Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να βρείτε στο σχετικό Άρθρο

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Δράσεις, Μεταφορικό. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.