Καλώς Ήρθατε

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών.

Η ιστοσελίδα που βλέπετε έχει σαν στόχο να ενημερώσει τόσο τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί για τα τεκταινόμενα στο χώρο μας, αλλά και τους υπόλοιπους επισκέπτες για τις εργασιακές συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε καθημερινά.

Για τους συναδέλφους, θα προσπαθήσουμε αφενός μεν να σας ενημερώνουμε για τα τρέχοντα θέματα μέσω ανακοινώσεων αλλά και για γενικής φύσεως πληροφορίες σχετικά με νομικά θέματα, διευκρινίσεις επί των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, χρηστικά θέματα κλπ.

Τα θέματα αυτά μπορείτε να τα δείτε είτε στις επιμέρους κατηγορίες (στο δεξί μέρος της αρχικής σελίδας) είτε και μέσα από το οριζόντιο μενού στο πάνω μέρος της σελίδας.

Για τους επισκέπτες, σας καλούμε να περάσετε από τη σελίδα Ποιοι Είμαστε.

Σε αυτή τη σελίδα εξηγούμε ποιους εργαζομένους εκπροσωπούμε. Αναφερόμαστε στο τι κάνουμε καθημερινά, ποιες ευθύνες έχουμε, πως η δουλειά μας επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο και τη χώρα, τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε.

Επίσης αναφερόμαστε στις αποδοχές και τις παροχές μας, στις συμβάσεις μας και στην εργασιακή ασφάλεια, η μάλλον ανασφάλεια που διέπει την απασχόλησή μας.

Το τελευταίο το αναλύουμε σαν απάντηση στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι κυβερνήσεις να φέρουν τη μία τάξη εργαζομένων κόντρα στην άλλη.

Εμείς δεν είμαστε ευνοημένοι, ούτε ρετιρέ και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να σας το εξηγήσουμε με απλά λόγια.

Ελπίζουμε να βρείτε τη σελίδα μας ενδιαφέρουσα και θα ακούσουμε οποιαδήποτε σχόλια με ενδιαφέρον.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς,

Για τη Διοίκηση της ΟΠΑΜ

Δημοσιεύθηκε στην Διάφορα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.